Måndag
Crème Ninon (grön ärtsoppa) samt Skagenfylld tunnbrödsrulle
Isterband fyllda med äpple och lök samt dillstuvad potatis och rödbetor
Pasta med fläskfilé i gorgonzolasås samt rostad spetspaprika
Tisdag
Gulaschsoppa med surdegsbröd och crème fraiche
Ugnsbakad kolja med dill och räksås samt sauterad färskpotatis och brynt broccoli
Stekt fläsk med löksås el bruna bönor samt kokt potatis
Onsdag
Kycklingsoppa med rostad majs, nachochips samt guacamole
Tempurabakad torsk med hemlagad remouladsås samt dillkokt potatis, citron, ärtor
Nötfärsragu med spagetti, grillade småtomater och riven parmesanost
Torsdag
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde (säsongens sista)
Delikatessens lax och skaldjurslasagne, sallad och ishavsdressing
Kalops med rödbetor samt kokt potatis och sauterade morötter
Fredag
Bouillabaisse med surdegsbaguette och rouille (fransk klar fisk och skaldjurssoppa)
Kycklingfilé Kiev (fylld med smör och örter och panko panerad) samt potatispuré,
sauterade hari couvertes och rödvinssky
Grillad halloumi med avokado och marinerade champinjoner samt örtdressing
*
Asiatisk laxbowl med sesamris, ingefära, soyabönor och teriyakisås
*
Caesarsallad med grillad kycklingfilé, champinjoner, parmesanost och brödkrutonger
(Veg) Rödbetsbiffar med fetaost och coleslaw samt sallad och dressing
(Veg) Paj med chèvreost samt valnötter och honung, sallad och dressing
Vill ni ha mindre kolhydrater finns det alltid grillade grönsaker
till varmrätterna istället för ris, pasta eller potatis